ТУНИСSOUSSE

Сус е трет по големина град во Тунис и е главен туристички град на земјата.

HAMMAMET

Хамамет се наоѓа на југот на полуостровот Кејп Бон во најзелениот дел на Тунис.

MONASTIR

Монастир е едно од најпопуларните туристички места во Тунис.

MAHDIA

Махдија успеа да го зачува шармот на локалниот, мирен туниски град.