Нудиме најниските цени на авионски билети за сите светски дестинации.

За сите дополнителни информации во врска со авионските билети, нивна достапност и резервација, можете да не контактирате на:

Контакт телефон: +389 72 320 560

E-mail: info@labranda.mk

Aдреса: Бул. Јане Сандански бр.82 лок.38 / кат 1, ТЦ Бисер, Скопје