ИНФО ЗА АРАНЖМАНИ

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:

» Директен авионски лет на релација Скопје – Египет/Тунис/Турција – Скопје

»Аеродромски административни такси

»Чекиран багаж до 20кг по лице

»Пречек и асистенција на аеродромот во странство 

»Сместување во избраниот хотел според резервираниот термин и број на ноќевања, на база на избраната услуга.

»Организиран групен трансфер аеродром – хотел – аеродром

»Локална асистенција и услуги на претставник на организаторот

»Организација на програмата

 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:

»Задолжително здравствено патничко осигурување

»Хотелски услуги после одјавување на собите ( Хотелот има право да прекине соAll Inclusive услуги по Check Out)

»Факултативни екескурзии и други индивидуални трошоци. 

»Влезна виза (за Египет), такса во хотел (за Тунис)

 

Собите во сите хотели се добиваат по 14 ч. (може и

порано ако вашата соба е подготвена), а се напуштаат околу 12 ч.

По одјавување, хотелот има право да ги прекине услугите

(користење базени, ресторан, бар, плажа и сл.).

Но имате можност да уплатите Late check out во хотелот,

за да ја задржите собата во текот на целиот ден.